16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Борисов в Бургас: Притеснен съм от реформаторите. Пожелавам успех на Валери Симеонов

ГЕРБ представи кандидатите си за народни представили от Бургас с голям концерт пред общината. На огромна сцена музикантите Рафи Бохосян, Албена Вескова, трио „Сопрано”, Веселин Маринов и ансамбъл „Българе” повдигнаха настроението на симпатизантите на партията. За да подкрепи лицата, които ще се борят за гласовете на избирателите от Бургас и региона, пристигна и лидерът на ГЕРБ – Бойко Борисов.

Противно на очакванията той не започна речта си пред стотиците бургазлии  с предизборни обещания. От думите му се разбра, че е нужна много работа, за да се случат нещата у нас и предупреди, че и след предсрочните избори, разрешаването на проблемите в страната, няма бъде да лесно.

С кратка видео–визитка се представи и водачът  на листата  на ГЕРБ в Бургас, Ивелина Василева. Тя увери, че групата на ГЕРБ в предстоящия парламент ще продължи да работи за утвърждаването и поддържането на европейския облик на региона.

В листата на ГЕРB в Бургас са включени 28 кандидати за народни представители. След водача – Ивелина Василева се нареждат: Димитър Бойчев, Иван Вълков и Дияна Йорданова, които имат солиден управленски опит зад гърба си. Както и в останалата част от страната, концертът в Бургас премина под слогана „Стабилна България”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук