13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Борисов: Димитър Николов е най-добрият кмет на ГЕРБ

Димитър Николов е най-добрият кандидат за кмет на ГЕРБ, заяви в Созопол премиерът Бойко Борисов на въпрос за евентуален втори мандат на бургаския кмет. „Той е наравно със софийския, но разбира се малко по-слаб от мен доката аз бях“, каза се Борисов. Ние сме типично правителство, което до изборите не дели кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет, заяви премиерът. По този начин той нито отрече, нито потвърди слуховете за евентуална кандидатура на сегашния кмет на Созопол Панайот Рейзи на кмет на ГЕРБ.

boiko-borisov-burgas1-jpg.JPGПремиерът помоли да не се спекулира с различни имена за президентските номинации на ГЕРБ, защото се обиждат много хора, които са му приятели,  като Стефка Костадинова, Стефан Цанев и Стоичков.

„Казал съм на 4 септември ще ви кажем кандидата ни. До тогава  искаме да си гледаме работата, а не да се занимаване с избори“, каза Борисов.

Относно конфликта в Слънчев бряг, премиерът каза, че няма намерени да помирява Съюза на собствениците и „Слънчев бряг“АД, но беше категоричен, че всички незаконни обекти трябва да се съборят.

Борисов заяви , че Слънчев бряг прилича на кокошарник с всички тези  гащи, чорапи, кинкларелия, а разбирането, между спорещите страни, трябва да мине през премахването на всичко това. „Аз лично не ходя там, защото го унищожиха“, каза още премиера.

Борисов беше в Созопол, заедно с вицепремиера Симеон Дянков, за освещаването на храм „Св. Св. Кирил и Методий“, където днес бяха пренесени мощите на Св. Йоан Предтеча.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук