13.2 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Борисов и Николов в Берлин, черпят ноу хау за зоологическа градина в Бургас?

Експремиерът Бойко Борисов се разходи и из берлинската зоологическа градина, заедно с първите на ГЕРБ, след като в същия състав се появи и на боксовия мач Кубрат Пулев – Ивица Перкович, който се игра преди дни.

„Направихме снимки на зоопарка в Берлин за проекта на новата зоологическа градина в Бургас“, похвали се бившия премиер в официалния си Фейсбук  профил. Борисов е в компанията на заместниците му в партията – кметовете на София и Бургас -Йорданка Фандъкова  и Димитър Николов. Групата допълват бившия зам .-председател на парламента Менда  Стоянова, бившия транспортен министър Ивайло Московски и евродепутата  Андрей Ковачев.

Дружината е получили десетки предложения от фенове в социалната мрежа за интересни места, които могат да посетят. „Предлагам да посетите океанариума  в Лисабон, който е най-големият в Европа и вторият по големина в света след този в Токио“; „Браво, че ги заведе на мача на Кобрата!”, гласят коментарите под снимките. Лидерите на ГЕРБ посетиха столицата на Германия Берлин, за да присъстват на конгреса на управляващия Християн-демократически  съюз.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук