19.3 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Борисов на системи в Правителствена болница

Бойко Борисов е настанен в болница „Лозенец“, известна като Правителствена болница. Той е приет с диагноза „хипертонична криза“ вчера вечерта.
News.bg научи, че Борисов е стабилизиран и вече е добре. Шефът на болницата д-р Любомир Спасов посочи, че е Борисов е приет вчера следобяд в лечебното заведение. Той сам е потърсил помощ към 17.30- 18.00 часа с оплаквания от болки в главата, високо кръвно и гадене. При постъпването му в лечебното заведение кръвното му е било 190 на 115, посочи лекарят.

Към момента състоянието на премиера в оставка е овладяно. Въпреки това Борисов е оставен под наблюдение и ако няма други оплаквания, той ще бъде изписан утре.
На премира в оставка му е препоръчано от лекарите да не извършва тежко физическо натоварване, както и да спортува.

Информацията за проблеми със здравословното състояние на Бойко Борисов обиколи кулоарите на НС. От ГЕРБ запазиха мълчание.
Истинска суматоха сред медиите обаче предизвика появата на здравния министър в оставка Десислава Атанасова, която влезе в стаята на ПГ на ГЕРБ. Атанасова напусна НС, без да каже и дума на журналистите за здравето на лидера на ГЕРБ.

По-рано направи впечатление, че министър-председателят в оставка не присъства на днешния КСНС при президента.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук