10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Борисов увери: ГЕРБ ще направи правителство

Партия ГЕРБ дава първа пресконференция след обявяване на предварителните резултати от парламентарните избори. Според първоначалните данни ГЕРБ е с най-много събрани гласове.

„Благодаря на всички, които участваха на тези избори. Срещу нас имаше един достоен съперник. Поздравявам колегите от БСП и председателя им Нинова за достойната, мъжка битка.“ Това заяви победителят на изборите – лидерът на ГЕРБ, на пресконференция в централата на партията. Той я дава в присъствието на най-близките си съпартийци.

„Ще положим максимални усилия, но и минимални компромиси – предния път ми се наложи. Утре ще свикам Изпълнителната комисия, ще са ясни резултатите и на другите. Поздравявам десницата, която победи левицата“, добави Борисов.

ГЕРБ ще направи правителство, увери Борисов.

„Представете си какво щяха да направят другите на нашето място. Какви бонбони и какво шампанско щяха да разхвърлят. Още веднъж благодаря на всички, които ни подкрепиха“, заключи Борисов. Той ще пита членовете на ръководството на ГЕРБ с кого да се водят преговори за евентуални коалиционни партньори.

24 часа

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук