21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Братя Пулеви събраха над хиляда фена и десетки спортни клубове в Несебър

Двамата си пожелаха скоро да излязат на ринга в Несебър Арена

Над хиляда фена и представители на десетки спортни клубове събраха звездите на българския бокс Кубрат и Тервел Пулеви в залите в Несебър и Св. Влас. Двамата пристигнаха в общината, за да подкрепят прорамата “Спорт за всичкии проектът за изграждане на многофункционална зала Арена Несебър с 5000 места на кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров.

pulevi-fenove-nesebar“Спортът е най-добрата инвестиция, която може да направи всяка една община. Децата трябва да имат възможност да спортуват. Това е част от възпитанието, алтернативата, която да ги държи настрана от алкохола и наркотиците”, категорични бяха Пулеви.

Пред хората и пред Кубрат и Тервел Златко Димитров пое ангажимента да реализира проекта за Арена Несебър в рамките на до 3 години. Съоръжението ще даде възможност както за подготовка на български спортисти, така и за провеждането на мащабни спортни събития и концерти. По този начин могат да се привлекат туристи и при наличната леглова база в региона да се удължи туристическия сезон, обясняват от екипа на кандидат-кмета.

pulevi-nesebar-avtografiПрограмата “Спорт за всички” предвижда и изграждането на спортна зала в Св. Влас, както и игрища, закрити плувни басейни и съоръжения в по-малките населени места в общината.

pulevi-zlatko-dimitrov-nesebar-zalaЗаедно със Златко Димитров братя Пулеви подариха боксова екипировка спортни клубове с автографи и пожелания на от Несебър, Св. Влас, Обзор, с. Тънково, с. Кошарица, с. Оризаре и с. Гюльовца.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук