20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Броени дни до Коледното бойно шоу в Бургас /снимки/

Наложилата се като най-успешната и най-голяма българска верига „Максфайт” ще изпрати годината с коледна Гала вечер имено в градът от който тръгна – Бургас. Заедно с екипа на „Максфайт” управата на морския град, който е европейска столица на спорта през 2015-та година ще се погрижи подобаващо за своите фенове. Този път Гала вечерта ще предложи на зрителите многообразие от стилове и зрелище.

36-тото бойно шоу на „Максфайт” ще включи срещи по ММА, кик бокс, професионален бокс, демонстрации по карате киокушин, кудо и автентично кунг фу.

Deyan Topalski  На професионалния ринг феновете ще видят бронзовият медалист от Световното първенство по бойно самбо от Мароко и боец с богат опит в смесените боеве Атанас Джамбазов. Негов съперник ще бъде един от авторитетните бойци в тежка категория на Румъния. 35-годишния Каталин Алексути е многократен шампион по кемпо на страната си, както и шампион по бойно самбо. Въпреки богатия си опит в бойните спортове, румънецът има по-малко опит в срещи по правилата на професионалния ММА. Каталин Алексути обаче си е поставил за цел да обогати професионалната си визитка след среща с българския ас Джамбазов.

 

Filip Filipov   В друг мач по правилата на ММА боеца Радослав Карашев от София ще се изправи срещу друг представител на Румъния. 84-килограмовият Алекс Янточ е бивш състезател по кик бокс и кемпо.

Сред имената във файт картата е и това на Деян Топалски, който тази година нашумя и с участието си в телевизионното реалити ВИП Брадър. „Самураят” на „Максфайт” този път обаче няма да запише участие във формат ММА, а ще се качи на ринга за мач във формат кик бокс. Негов съперник е бургазлията Михаил Динев, който вече е записал една победа над Топалски в мач от републиканско първенство по кик бокс. Интригата от аматьорските двубои на практика се пренася на професионалния ринг, където Топалски иска да запише подобаващ реванш, а Динев да запише важна победа в профи кариерата си на файтър. В професионалната си статистика в ММА Деян Топалски има записани 13 победи и 3 загуби. Боецът е известен с това че преди кариерата си в смесените боеве има извоювани 7 шампионски титли от Републикански първенства по кик бокс.

Liubo Stefanov        В стил К1 на ринга ще се качи и друг атрактивен боец. 25-годишният Любен Стефанов също е известен с атрактивния си боен стил. 65-килограмовият боец на СК „Самурай” Бургас е републикански шампион за 2015-та година по муай тай, както и с бронзово отличие от Европейското първенство по муай тай тази година. Стефанов има отличия и в още един стил – 5-то място от Световно първенство по карате. Негов съперник на ринга ще бъде Пламен Росенов от Монтана.

 

Единственият боксов мач от „Максфайт 37”  се очертава да взриви бургаската публика. В интригуващ сблъсък в категория до 90,719 кг на ринга ще се качат бургазлията Филип Филипов и арменеца Крикор Мисак Малхасян. Филип вече има натрупан опит в кик бокса, но е предпочел да гради професионална боксова кариера. Бургаският питбул вече има записана една победа на професионалния ринг и нито една загуба. Ръстовия арменец Малхасян пък се надява да запише победа в своя про дебют. Крикор Малхасян има опит в кик бокса, в муай тай, ММА и аматьорския бокс.

 

                    Radoslav Karashev  

За пръв път пред публика у дома на ринга ще се качи Георги Стоянов – Станчев. Бургазлията се завърна от Виетнам където живя близо година. Наследникът на легендата Никола Станчев се подвизаваше в Сайгон като треньор, през което време не прекъсна своята състезателна дейност. Негов съперник на ринга ще бъде столичния боец Владислав Генов. Двамата ще се срещнат на ринга по правилата на ММА в категория до 70 кг. В своята профи кариера 35-годишния Станчев има 19 победи и 9 загуби, докато Влади Генов има скромната статистика от 2 победи и нито една загуба в професионалните смесени боеве. Генов обаче има опит в граплинга, умения в бойното самбо и джиу джицу. Владислав Генов бе и единствения български боец който имаше реалната възможност да стане част от звездите на руския ММА, след подбора на таланти на руската организация Absolute Championship Berkut. Ако беше записал участие, то мачът на 27-ми декември гарантираше мач между две реалити звезди, тъй като бургаският бивш борец вече се изяви в популярното реалити „Къртицата”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук