18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Брокери обсъждат в Бургас регулацията на пазара на недвижими имоти

Регионална кръгла маса в  подкрепа на професионализма в бизнеса с недвижими имоти ще се проведе в събота в Бургас.  Това съобщи Диана Иванова- член на УС на НСНИ. Ще се обсъдят възможностите за с ефективното публично частно партньорство между фирмите, предоставящи услуги в сферата на недвижимите имоти в региона и местната власт.

Ще се обсъдят инструментите за реализиране на съвременен, успешен и професионален бизнес с недвижими имоти, както и нов маркетингов продукт за професионален и глобален бизнес с недвижими имоти чрез НСНИ.

 

Професионалните изисквания към брокерите на недвижими имоти също ще бъдат във фокуса на кръглата маса, също и какво качеството на услугите, предоставяни от брокерите на недвижими имоти налага БДС EN 15733:2010.

 

Ще промени ли регулацията на индустрията на недвижимите имоти пазара и как ще защити правата на потребителите, професионалистите в бизнеса и държавата, ще се обсъди на форума. Ще бъде представена концепцията на НСНИ за Закон за дейността на брокерите на недвижими имоти.

 

Участници в събитието ще бъдат Общинска и Областна администрация в Бургас, Камара на нотариусите гр. Бургас, експерти от браншови и бизнес организации свързани с индустрията на недвижимите имоти, фирми за недвижими имоти от Бургас и региона, строителни фирми и други.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук