13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

БСП Бургас: Готови сме за предсрочни избори, ще имаме успех

„Напълно готови сме за предсрочни избори за Народно събрание в края на годината. Смятам, че имаме възможност да привлечем повече избиратели от изминалите за Европейски парламент.” Това каза на среща в Бургас, общинският лидер на левицата Евгений Мосинов.

По думите му, в понеделник червените ще имат национална среща, след която ще се коментират и възможностите, които даде Движението за права и свободи тази сутрин – за оставката на кабинета „Орешарски ” в края на септември, поемане на властта от Служебен кабинет и организирането на избори в края на ноември или началото на декември.

„Ще преживеем и това. Политика се прави от хора, които са достойни и имат самочувствието, че могат да управляват. Имаме амбицията да изравним сили с ГЕРБ в Бургаско, така че… с банята по-късно”, коментира Мосинов.

Местните червени смятат, че резултатите от последните избори показват, че гласоподавателите на БСП  се увеличават в определени райони. Според тях, не целият ректорат на партията излязъл  да гласува на Евровота . Малък процент от тях се „отляха в други партии”, смятат социалистите в Бургас. „По неготови за предсрочни парламентарни избори са може би партиите тип „телевизор””, каза още Евгений Мосинов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук