10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

БСП-Бургас се превърна в обслужваща партия на НФСБ и СЕК

Политическо безсилие и опит за реанимиране на партията на всяка цена. Така областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев определи новия съюз на БСП с партия НФСБ и СЕК.

„След като загубиха на 90 процента изборите на последния местен вот в Бургаска област виждаме, че в желанието си да не изчезнат напълно в нашия регион, ръководителите на БСП са готови дори да станат обслужваща партия на малки регионални формации. Както казаха общинските съветници от ПП ГЕРБ: да си патерица на партията на кабелната телевизия СКАТ е иронично, като се имат предвид претенциите на т.нар. Столетница. Друг е въпросът, че всъщност тази малка регионална партия спечели повече мандати в Общинския съвет на Бургас от БСП”, коментира Бойчев.

Той поздрави председателя на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, която още веднъж затвърди позициите си в местния парламент.

По повод изявленията на областния ръководител на БСП за задкулисна договорка между правителството на ПП ГЕРБ и турската страна относно изграждане на електроцентрали до с. Резово Бойчев заяви: Очевидно в БСП-Бургас имат ясновидски способности. Гадаят кой, къде, какво е казал без да разполагат с нито един факт. Безпочвените им твърдения напомнят на слаб фантастичен роман и подготовка за предизборна кампания.

„Но тъй като наближават най-светлите християнски празници искам да  използвам възможността да пожелая на всички здраве и късмет през новата 2013 г.”, казва Бойчев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук