13.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

БСП започва консултации за изборите

Председателят на общинската организация на БСП Евгений Мосинов и изпълнителното бюро на партията започват поредица от политически консултации с местни ръководства на политически партии, синдикати и неправителствени организации във връзка с предстоящите местни избори.

БСП Бургас, Евгени Мосинов, Атанас Зафиров, Николай Тишев

На тях ще бъде обсъждана социално икономическата обстановка в община Бургас и актуални проблеми на местното самоуправление. Ще бъде направен  анализ на изтичащия втори мандат на досегашния кмет на община Бургас и водената от него администрация. В срещите ще бъде подложена на обсъждане възможността за съвместни инциативи в управлението на общината, включително и различни форми на сътрудничество  преди, по време и след предстоящите местни избори.

На срещите ще бъдат канени представители на леви, патриотични и центристки партии и организации, както и неправителствени организации със социална насоченост. Първата от поредицата консултации е насрочена за днес с представители на бургаската структура на Движение 21. Предстои да се насрочат срещи с представители на АБВ и Патриотичен фронт.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук