12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

„ БСП за България ” откри предизборната си шатра в центъра на Бургас /видео/

„БСП за България” откри предизборната си шатра в Бургас. Тук всички симпатизанти на партията ще могат да се срещнат с кандидатите за народни представители и да се запознаят на място с акцентите в предизборната програма, както за България, така и за Бургаски регион. Водачът на листата инж. Петък Кънев сподели, че срещите в региона преминават при изключителен интерес , а негова лична кауза е да се преодолее изоставането на индустрията в Бургас.

„Сравних данни на националната статистика как се развива Варна и как се развива Бургас . Варна има два пъти и половина по-голямо производство от Бургас. Варна, също изненадващо за мен, има и два пъти по-голям приход от туризъм от Бургас. Бургас тръгва в правилна посока с взимането на летището в Равнец за голяма индустриална зона, но за съжаление изгуби 10 години да се занимава само с усвояване на евросредства и с лъскане на добрия имидж на града . Градът определено върви в добра посока, но работа практически има за четири , пет месеца в годината.”

Областният лидер  и втори в листата на „БСП за България” Николай  Тишев заяви, че очаква пет места в следващия парламент, а симпатизантите на партията очакват победа на изборите.

„Основното послание на нашата кампания е „Поискай промяната”. Над 90 % от българските граждани са за промяната на настоящата ситуация в страната , на статуквото, така че от там нататък всички предложение, които имаме и в икономиката , и в индустрията , земеделие, образование, здравеопазване се възприемат много добре защото има много конкретни , добри мерки, които ако бъдат приложени , ще получим положителен резултат.”

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук