11 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

БСП: Комисия „Антимафия“ подхваща черноморските кметове

Комисия „Антимафия” към НС ще извърши проверка на всички сигнали за нарушения, които касаят кметовете на Черноморските общини в регион Бургас. Това съобщи на брифинг депутатът от БСП Атанас Зафиров, който е член на тази комисия. Той не се ангажира с конкретни имена и конкретни нарушения но каза, че има доста нередности, които са били неглижирани от правителството на ГЕРБ и „замитани под килима”.  

Тази вечер на областен съвет на партията ще бъде обсъдена кандидатурата на зам. областен управител на Бургас, който ще бъде от БСП.

Относно протестите, депутатът Пенко Атанасов каза, че има усещането, че голяма част от българския народ иска спокойствие. Според Атанас Зафиров, протестите са се изродили и нямали нищо общо с тези от първите дни по повод назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Според него в момента протестиращите са предимно от администрацията на ГЕРБ и служители от министерствата, които се страхували от промяна на статуквото.  Според депутатите от БСП Бургас в момента срещу тях се е изправила огромна машина за манипулации, зад която стоят икономически интереси.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук