11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

БСП обеща ревизия за концесията на пристанището в Несебър

Водачът на листата на „Коалиция за България” за Бургаски регион  Димчо Михалевски пое ангажимент пред жителите на Несебър да бъде преразгледан договорът за отдаването на концесия на пасажерското пристанище в града. Според него има нередности дори само заради факта, че на търга се е явила една единствена фирма. Михалевски показа заповед, подписано от служебният министър на транспорта Кристиан Кръстев, с която  несебърските рибари се гонят от пристанището.

Михалевски се е срещнал също с хотелиерите в Слънчев бряг и е съгласен с тях, че инфраструктурата на курорта трябва да бъде дадена за стопанисване на Община Несебър.

Водачът на листата на БСП за Бургаски регион обеща, ако получат доверието на избирателите за по-малко от  две години да бъде завършен пътят Бургас-Слънчев бряг.

Михалевски представи програмата на Коалиция за България пред гражданите на Несебър. Като бивш зам. министър на регионалното развитие той обеща да съдейства в бъдещия ПУП  на Стария град параметрите за застрояване да бъдат съгласувани с местните жители.

Жителите на Несебър поискаха от Михалевски да подпише символично споразумение за взаимодействие,  ако влезе във властта  да не ги забрави, както често правят политиците.

Скандалът с послушването на хора от бизнеса и политиката от страна  на МВР, натиска и рекета върху фирмите,  Михалевски определи като фашизъм и обеща на гражданите на Несебър, ако БСП спечели властта да получат свобода, защото тя е първа крачка към достойния и честен труд.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук