11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

БСП- Созопол откри своята предизборна кампания

Кандидадтът за кмет на БСП в Созопол, Тихомир Янакиев се обяви за едно по-открито и диалогично управление в община Созопол. Той призова гражданите на общината да възвърнат позабравената демокрация в управлението на община Созопол.

„Не бива да допускаме приоритетите да се задават само от общинския съвет и кмета на община, без да сме казали всичко ясно, като граждани, своето мнение по казусите. Важните решения трябва да се вземат с широк консенсус. Мнозинството от хората, живеещи в селищата от общината трябва да са твърдо убедени, че взетите решения са правилни. Това е възможно, само при личното им участие.“ – каза Янакиев.

зафиров, тишевКандидатът за кмет за БСП-Созопол посочи своите приоритети и визия за развитието на града. Той посочи, че с помощта на кандидидатите за общински съветници от листата на БСП, ще работи изграждане на ключови инфраструктурни проекти, наблягайки на политики, касаещи всички живеещи в общината.

Кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на малки населени места от листата на БСП в Созопол, бяха категорични, че желанието им е съгражданите им да бъдат съавтори и гаранти на един общ проект за развитие на община Созопол.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук