19.9 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Бургазлии дават идеи за развитието на града

Всеки ден стотици бургазлии посещават откритата приемна на ПП ГЕРБ в центъра на Бургас. В неформална обстановка те задават своите въпроси и представят идеите си за управление и развитие на града пред кандидатите за общински съветници на партията. 

До 23 октомври всеки може да се запознае с управленската програма на кандидата за кмет Димитър Николов и ПП ГЕРБ. Кандидатите за съветници разясняват в детайли новите проекти, които ще продължат промяната в морския град.

Бургазлии се интересуват и от промените в жилищните комплекси

Според управленските идеи на ГЕРБ, предстои масирано обновяване на междублокови пространства и улици във всички комплекси на града. Започва ударна работа в „Меден рудник“ и „Възраждане“. Предвижда се подмяна на алейни настилки, поставяне на елементи на градско обзавеждане, монтиране на алейно осветление, озеленяване, създаване на достъпна среда, изграждане на детски площадки. Освен това, ще бъдат обособени зони за спорт и ще се изградят нови паркинги.

Бургазлии вече са запознати и с концепцията за отваряне на града към езерата и морето. През изтеклия мандат бяха изградени две екозони. Сега се предвижда създаването на още три: Екозона „Канал Вая“, Екозона „Долно Езерово“ и Екозона „Вая“.

За всички проекти залегнали в програмата на ГЕРБ всеки може да запознае лично от кандидатите за съветници всеки ден от 10.00 ч. до 18.00 ч. в откритата приемна на партията.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук