21 C
Бургас
сряда, април 17, 2024

Бургазлии помагат на 64-годишната Станка

Благотворителна акция организират бургазлии в помощ на 64-годишната Станка от блок 45 в к-с „Славейков“, пише БНР – Бургас. След падане в банята тя чупи крака си и след изписването от болницата се връща обратно в общежитието, в което живее. Проблемът е, че няма кой да се грижи за нея. Заради травмата тя трябва да остане неподвижна, което я затруднява да се самообслужва. 

Информация за състоянието й получава Пламен Делев, член на Дружеството на инвалидите в Бургас. „Не беше яла два дни. Звъннах на спешния телефон, дойдоха лекари и полиция, но нямаше никаква реакция. Единственото, което успях да направя е да закупя храна. Нахраних я, оставих и вода. Пуснах пост в социалните мрежи, за да се организираме по някактв начин и да й помогнем докато е в това състояние. В момента се организира начин да се съберат някакви пари, за да се наеме болногледач и да има средства за храна докато отново стане подвижда. Иначе жената е контактна с ясен разсъдък“, каза Делчев, цитиран от БНР.

Среща в помощ на възрастната жена организират бургазлии от групата „Шофьори Бургас“ днес от 17.00 часа пред блок 45 в комплекс „Славейков“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук