13.2 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Бургазлийка си спретна гонка с полицаи

36-годишна жена от Бургас без шофьорска книжка си спретна гонка с полицаи. Вчера около 00.20 часа в района на бургаската улица „Мария Луиза” служители от Първо Районно управление „Полиция” – Бургас подават сигнал със стоп-палка за рутинна проверка на лек автомобил „Мерцедес” с бургаска регистрация, който не спира, а ускорявайки скоростта си, се насочва в посока ул. „Сан Стефано”.

полиция

Предприето е преследване на автомобила, като в района до бл. 38 в кв. „Възраждане” полицаите забелязали паркиран същия автомобил без водача и пътника в него. След около десет минути в дежурната част на Второ Районно управление „Полиция” – Бургас е получено съобщение през тел. 112 за противозаконно отнемане на въпросния лек автомобил – установено е, че той е собственост на 36-годишната бурагзлийка с инициали М.А.

При разговор с нея, жената признала, че подала на тел. 112 невярна информация за кражбата на личния си автомобил, тъй като по време на проверката на полицаите го управлявала, но не спряла на подадения сигнал със стоп-палка, тъй като не притежавала шофьорска книжка и има вече съставени три акта за извършено аналогично нарушение. Констатирано е и спътника на М.А. в автомобила – това е 36-годишен бургазлия. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление „Полиция” – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук