11.5 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Бургазлийки като булки в шествие „За традиционното семейство“, против гей-парада в София

Десетки бургаски семейства, някои в сватбени облекла,  ще се съберат тази събота, 22 юни на площад „Тройката” в центъра на града, за да заявят подкрепата си „ЗА традиционното семейство”. 

снимка: интернет

Шествието ще започне в 18.00 ч., от площад „Тройката” и ще се отправи към Община Бургас, където с позитивно послание гражданите ще изразят своята позиция. Повод за инициативата е несъгласието с 6-тия гей-парад в София, наскоро отложен за есента.

В събитието могат да вземат участие всички, които подкрепят традиционното семейство от един мъж и една жена и не желаят легализиране на еднополовите бракове. Участниците ще протестират срещу искането за осиновяване на деца от хомосексуални двойки и срещу пропагандата на хомосексуализма в училищата. Желаещите да подкрепят традиционния брак, могат да дойдат и в сватбени облекла.

Организатори са „Граждански форум за защита на децата и семейството”, правозащитната организация „Свобода за всеки” и протестантските църкви в Бургас. Повече информация за събитието и неговия замисъл има във Фейсбук страницата „За традиционното семейство”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук