20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Бургазлията Йордан Янков от СК“Самурай“ победи Рони Алекзандър

Първата галавечер на Българската конфедерация по кикбокс и Ultimate Pro Fights се проведе в сряда вечерта в столичната зала „Христо Ботев“, информират от ПРофайл. В нея едни от най-добрите състезатели по кикбокс и муайтай у нас премериха сили на ринга пред голям зрителски интерес,отбелязват от mma.bg Jordan Janev i Roni AlexanderЗрителите успяха да видят ММА боецът, Деян Топалски, който отново се би по правилника на кикбокса, завръщането на неколкократния шампион Владимир Вълев – Питбула на ринга, както и участието на известния у нас ММА състезател, Рони Алекзандър, който излезе срещу Йордан Янков.

Jordan Janev Samurai Burgas (pobeditel)Ето и победителите от Ultimate Pro Fight 1:   Марио Кирилов победи Калоян Ненков със съдийско решение Атанас Божилов победи Иван Костадинов със съдийско решение Теодора Кирилова победи Снежана Георгиева със съдийско решение Емил Филимонов победи Емил Станчев със съдийско решение Стоян Копривленски победи Рангел Иванов поради лекарска забрана Деян Топалски победи Христомир Ранчев със съдийско решение Али Ел Амери победи Димитър Илиев Владимир Вълев победи Мартин Тодоров с нокаут в първия рунд Йордан Янков победи Рони Алекзандър със съдийско решение

 

Dimiter Angelov vruchva nagradite

 

1. Владимир Вълев – Питбула срещу Мартин Тодоров кикбокс стил К1 до 73кг.

След едногодишно отсъствие заради травма на ринга се завръща един от най-титулуваните български състезатели по кикбокс – Владимир Вълев. Той е двукратен Световен шампион по кикбокс стил К1 – 2011г и 2013г, Европейски шампион в стил К1 за 2012г, както и Европейски и Световен шампион по муай тай, съответно за 2011г. и 2013г. След предизборните битки Владо е готов да се изправи срещу Мартин Тодоров, който има няколко отличия от държавните първенства по кикбокс в стил фул контакт и лоу кик. Тренирал е Савате и Кудо. Иска да се бие с най-добрите за да израства във всеки един аспект. На аматьорски ММА ринг има победи над няколко бъдещи професионални състезатели. Има три професионални ММА срещи.

2. Йордан Янков срещу Рони Алекзандър кикбокс стил К1 до 81кг.

Бургазлията Йордан Янков е 2 пъти Световен и 2 пъти Европейски шампион по муай тай, Световен вицешампион в стил К-1 за 2013 г. Състезател на спортен клуб „Самурай“ /Бургас/. Многократен шампион на България по кикбокс и муай тай. През 2012 г. в Молдова завоюва титлата шампион по К-1 на Балканските страни за професионалисти в категория до 81,5 кг на WAKO-PRO, побеждавайки турчинът Ерен Курсун , шампион на страната си по К-1, с нокаут в края на първия рунд. Успешно се изявява във руската верига Татнефт къп и в гръцката промоция No Limits. Венецуелецът Рони Алекзандър е добре познат боец на феновете в България, който се бие в срещи по правилата на професионалния бокс, ММА и кикбокса. Toй участва на три гала вечери по ММА у нас и остави много добри впечатления, като записа победа над Росен Димитров на MAXFIGHT – Warriors 31 и загуби от Георги Валентинов на RPC – Real Pain Challenge. Третия му двубой с Румен Димитров на MAXFIGHT – Warriors 29 бе обявен като не състоял се. Изключително твърд боец.

3. Димитър Илиев срещу Али Ел Амери – по правилата на муай тай до 86кг.

Димитър Илиев е български национален състезател по муай тай и кикбокс. Състезател на спортен клуб „Аргус“ /Варна/. Негов треньор е Николай Скипарнов.Многократен шампион на България по кикбокс и муай тай. Балкански шампион в стил К1 през 2004 г , Световен шампион по муай тай за 2008 г. и 2013 г. През 2012 г. печели и провежда две успешни защити на световната си титла за професионалисти стил К1 на организацията WKN. Двадесет и шест годишния мароканец Али Ел Амери живее и тренира в Испания. Той е едновременно състезател и треньор на клубът Internacional Gym Canovelles в Барселона. Многократен шампион на област Каталуния и национален първенец на Испания. Има над 40 професионални двубоя , в които има записани над 30 победи. Един от най – големите местни сайтове за бойни изкуства SpaceBoxing.com го определя като завършен професионален боец, който води дисциплиниран бой и ще ви научи на всички тайни на муай тай.

4. Стоян Копривленски срещу Рангел Иванов по правилата на муай тай до 73кг.

Стоян е на 20г., висок 179 см. Той е трикратен Европейски шампион по муай тай – през 2012г, 2013г и 2014г. Балкански шампион по кик бокс за юноши, бронзов медалист от Световно по муай тай и кик бокс в стил К1 през 2014г., както и многократен национален шампион по кик бокс и муай тай, майстор на спорта. Рангел е Шампион на България стил Вале – Тудо 2006 г., Европейски вицешампион за професионалисти – Нидехаза 2005 г.Той има 10 срещи при професионалистите, от тях 8 победи и 2 загуби. Този двубой се срещат два различни стила, което е гаранция за двубой изпълнен с зрелищни моменти.

5. Деян Топалски срещу Христомир Ранчев кикбокс стил К1 до 81кг.

Деян Топалски започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. От 2010 година започва да се състезава в ММА , като в момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци и има статистика от 11 победи и 2 загуби, като почти всичките му мачове са международни. Христомир Ранчев е състезател на спортен клуб „Хара“ Стара Загора с треньор Красимир Коруков. Помпата е Световен шампион по муай тай за юноши и Балкански шампион за професионалисти по кикбокс. Христомир има множество отличия от Републикански първенства.

6. Емил Филимонов срещу Емил Станчев – кикбокс стил лоу кик до 86кг.

Емил Филимонов е два пъти бронзов медалист от Световно първенство по муай тай – 2011г и 2012г. Той е многократен медалист от Републикански първенства през последните седем години. Емил Станчев тренира кикбокс в Плевен с личен треньор Световният шанпион за професионалисти Камен Пенчев. Емо Станчев има участия на Републикански първенства през последните години, но за пръв път се качва на професионалния ринг.

7. Станислав Вълчев срещи Илиян Димитров по правилата на  муай тай до 60кг.

Станислав е бронзов медалист от Световното първенство през 2012 и трети от първенството на Стария континент същата година. Илиян е възпитаник на врачанския клуб „Арис“ и е дебютант на професионалната сцена. Илиян е бронзов медалист от Балканско първенство и три пъти Републикански шампион в различни стилове.

8. Теодора Кирилова срещу Снежана Георгиева кикбокс в стил К1 до 56кг.

Специално за всички зрители на „ULTIMATE PRO FIGHT“ от организаторите са подготвили женска среща в стил К1. Съперници на ринга ще бъдат  Теодора Кирилова (Армеец-София) и Снежана Георгиева (Сезан-Стара Загора). Теодора е републиканска шампионка от 2011-2014г. във всички рингови стилове, както и балканска шампионка в стил лоу кик за 2012г. Тя има и успехи в стил муай тай – европейска шампионка за 2013г. и световна шампионка за 2014г. Снежана Георгиева е Републикански шампион за 2013г. по муай тай и шампионка по кикбокс в стил лоу кик. през 2014г. Тя завоюва и няколко отличия на Държавните шампионати през тази година.

9. Калоян Ненков срещу Марио Кирилов кикбокс в стил К1 до 67кг.

Калоян Ненков е пет пъти Републикански шампион и втори на Европейското първенство по муай тай в Букурещ 2014г. Марио Кирилов е Европейски вицешампион шампион категория мъже до 64 кг и 3-ти на Световно за юноши категория до 57 кг по таекуондо ITF. През 2011 започва с кикбокса, като става балкански вице шампион и многократен Републикански стил к1, лоу кик и муай тай. През 2012 става Европейски шампион по муай тай, а през 2013-та година Световен вицешампион в Тайланд и Европейски вицешампион в Украйна категория до 63.5 кг, през 2014г. става бронзов медалист от ЕП по кикбокс в Испания.

10. Иван Костадинов срещу Атанас Божилов кикбокс стил К1 до 75кг.

Иван Костадинов е Бронзов медалист от Световно първенство по муай тай през 2011 г. и многократен Републикански шампион в стиловете К1 и лоу кик в категории до 71 кг и до 75 кг. Атанас Божилов е бронзов медалист от Световното първенство по кикбокс в Бразилия през 2013 г в стил лоу кик и Републикански шампион по муай тай и лоу кик.

 

 

Източник и снимки: ПРофайл/mma.bg

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук