11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Мъж от Оризаре стреля по туристи в Слънчев бряг

54-годишен общински полицй от несебърското село Оризаре е прострелял с пистолет по английски турист в близост до Слънчев бряг, съобщават от полицията в Бургас. Инцидентът е станал между селата Търнково и Оризаре. 

Мъжът, който работи като общински полицай в курорта се прибирал от работа с лек автомобил „Фолксваген Голф“. По пътя между Слънчев бряг и Оризаре, направил забележка на двама велосипедисти, които се движили по средата на платното за движение. Пред zonaburgas Недьо Георгиев обясни, че след това англичаните го нападнали.

От думите му стана ясно, че все пак успял да стигне до колата си и да извади от там законното си оръжие – пистолет „Макаров“, с който стрелял два пъти във въздуха и веднъж в земята. След като не отвърнали на предупреждението, общинският полицай прострелял един от мъжете в краката.

Колоездачът е откаран в бургаска болница, където предстои да му бъде извършена операция по изваждане на куршума от тялото. Българинът е задържан за 24 часа. По данни на МВР, един от англичаните има имот в Оризаре. Пред екипа ни Недьо Георгиев заяви, че мъжете му нанасяли тежки удари.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук