9.9 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Бургаска дизайнерка блесна на ревю, организирано от Любомир Стойков

Дизайнер Вера Станчева представи колекцията на своя бутик La Foi на ревюто организирано по повод представянето последната книга на проф. Любомир Стойков „Усмивките на модата“. Да се включи в престижното дефиле тя получи покана лично от известния моден експерт. 

Тя показа 10 рокли, създадени с много въображение и професионализъм в ателието и в Бургас. „Това е мястото, където творя и давам живот на дрехите. А вдъхновението ми за тях са прекрасните ми дъщери, Деница и Мария. Те израснаха сред скици, модели, платове… и днес вървят по моите стъпки.“ Тяхно дело е и „черешката на тортата“, последната десета представена на ревюто рокля на дизайнер Станчева, която е кулминацията на колекцията на бутика й. Разкошното слънчево творение се нарича ‚Оригами‘ и бе представено от известната актриса Гергана Стоянова, която е лице на La Foi.

След края на ревюто проф. Стойков поднесе своите комплименти за прекрасните тоалети от най-високо качество на дизайнер Станчева. Двамата обсъдиха и бъдещи съвместни изяви.

Медиите в столицата останаха очаровани от бургаската кралица на иглата и тя даде редица интервюта в печатни и телевизионни формати. Професионална фотосесия на Гергана Стоянова с тоалетите на la Foi завърши първото представяне на дизайнер Вера Станчева пред публика в София, преди прибирането на трите дами от фамилия Станчеви у дома – при скицника, красивите тъкани, иглите, атмосферата в семейното ателие.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук