13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Бургаските европроекти влизат в 9-минутно видео

10 000 лева ще брои община Бургас за заснемане на видеоклипове, популяризиращи изпълнените проекти с европейски средства и реалните ползи, които това носи за жителите на града. Парите са осигурени от еврофондовете.

©Снимка: Атанас Дубаров, архив

Основната цел на видеоклиповете е да се представи по атрактивен и достъпен начин ползата и важността на помощта от ЕС, близостта и присъствието й във всекидневния живот на всеки гражданин на ЕС. В тази връзка, е от изключителна важност да се комбинират различни похвати, които едновременно да изпратят правилното послание и то да е на разбираем език. Похватите, които следва да се използват за създаване на клиповете, включват видео заснемане на различни обекти, разположени на територията на област Бургас, реализирани със средства от еврофондовете, както и монтаж на кадрите, уточняват от местната администрация в пусната вече обществена поръчка за избор на изпълнител.

Кандидатите могат да подават документи до 25 май. Офертите ще бъдат отворени на следващия ден. Самите клипове пък ще са по 90 секунди всеки, общо 6 броя и трябва да отразят дейностите по всички оперативни програми за периода 2007 – 2013 година. Поръчката трябва да бъде изпълнена до 12 юни.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук