22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Бургаските Командоси се отдават на благотворителност

На проведено Общо събрание на „Алианс Български Командоси“ – Областен Комитет Бургас, се взе решение през следващата година членовете и ръководството на организацията да проведат дарения в домовете за деца, лишени от родителски грижи от цялата област. Командосите решиха със собствени средства да финансират редица акции, които да подпомогнат сираците, като ще бъде изготвен план, съвместно с „БЧК“ кои домове имат спешна нужда от помощ. pic_commandos_aliance_2_.JPGНа събранието бе взето решение и членовете на Алианса да се включат и в спешна акция по кръводаряване, която да подпомогне нуждаещи се в МБАЛ – Бургас. Баха приети нови членове на организацията, активни млади хора, които получиха своите специални членски карти лично от Областния секретар – инж. Димитър Лазаров.
За Областен Председател на Клуб „Млад Командос“ към „Алианс Български Командоси“ бе предложен и единодушно избран Тодор Йосифов, а за Организационе секретар на младежката структура – инж. Антон Берданков. Многобройната структура на Командосите взе решение да бъдат организирани през 2010 г. редица обучения и тренировъчни лагери за младежи, които да бъдат обучени от специалисти от организацията в духа на спорта и дисциплината. На събранието бе взето решение да се сключи договор за съвместно сътрудничество с проспериращата организация от млади хора – Сдружение „Младежки Глас“, която ще подпомага работата на Командосите в Бургас.
Предстоящото другия месец мероприятие – кръгла маса в Бургас на тема „Превенция на агресията сред младите“ ще се проведе с участието на специалисти от „Алианс на Българските Командоси“.pic_commandos_aliance_5_.JPG

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук