16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Бургаският бизнес клуб на жените към БсТПП обмени опит с Одринските бизнес дами

Делегация на клуба на жените в бизнеса към Бургаската търговско промишлена палата посети наскоро Одрин и присъства на Международна конференция за женското  предприемачеството, което премина под егидата на  Изпълнителния комитет на TUCCE и Съвета на жените предприемачи в нашата южна съседка.

В Одринската  търговско-промишлена палата  доклад за значението на женското предприемачество и неговия статут в Турция и в света изнесе проф.д-р Ебру З. Бояджиолу-директор на Центъра за изследване и прилагане на проблемите на жените към Тракийския университет в Одрин.

Своя предприемачески опит представи  Сема Елмаджиолу, една от най-изтъкнатите жени предприемачи в Турция и председател на изпълнителния съвет на Kayseri Elmacıoğlu Tekstil A.Ş. Бизнес дами се запознаха с опита на одринския клуб, който стана символичен кръстник на бургаския  клуб преди два месеца.

Модератор, домакин и преводач на срещата бе госпожа Елмаз Аслан, президент на дамския бизнес клуб към одринската търговско промишлена палата. Утре, сряда, от 15 часа в Търговско промишлената палата,  дамският бизнес клуб ще обсъди и приеме работната си програма за 2015 година.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук