15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Бургаският музей обяви конкурс за селфи

Конкурс за селфи в музея обяви Регионалният исторически музей в Бургас. Денят на музейното селфи тази година е 18 януари и се провежда за трета поредна година. Това съобщиха от Регионалния исторически музей (РИМ) в областния град.

Поради интереса към закачливата инициатива, Регионален исторически музей Бургас (РИМ Бургас) ще награди авторите на най-атрактивните музейни селфита с годишен талон за безплатно посещение в експозициите си. За да се включите в инициативата е необходимо да посетите експозициите на РИМ Бургас в периода 18-21 януари, където да си направите селфи с експонат, който най-много ви е впечатлил и да го качите в социалните мрежи с хаштагове #MuseumSelfieBurgas и #MuseumSelfie. Снимките се изпращат с име и телефон на електронната поща на РИМ-Бургас:  [email protected]

Инициативата „Ден на музейното селфи“ започва от блогъра Мар Диксън през 2014 г., докато посещава музеите в Лондон с малката си дъщеря. „Направили сте си тази снимка, и ще я помните“ заедно с мястото, което сте посетили, казва Диксън. Това е един лесен и ефективен начин да популяризирате музея!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук