21 C
Бургас
петък, май 24, 2024

Бургаски дизайнер с бляскаво ревю на официални и булченски тоалети

Дизайнер Вяра Станчева представя колекцията на Бутик La Foi, която ще се състои на 4 май от 19 часа в Червената Зала на х-л „Мираж“ в Бургас.

Водещ на събитието ще бъде Гергана Стоянова, позната от предаването „Иначе“ и хитовия сериал „Отплата,“ сценарист на „Огледала“ и актриса със завиден стаж в театъра и киното.  Прическите на моделите ще са дело на Диана Вартанян. Бижутата на моделите са предоставени от верига магазини Арт Галери.

Дизайнер Вяра Станчева ще представи официални и сватбени тоалети от най-висок клас, чиято изработка изисква много опит, професионализъм, търпение и любов.

С нейно творение ще е облечена и 12-годишната Кристина Арабаджийска, позната от хитовия формат „България търси талант.“ Младата певица ще има грижа за музикалното развлечение на гостите.

На събитието ще пее и Мария Стойчева, победител в конкурса „Бургас търси талант 2,“ която за участия носи предоставени й от дизайнер Вяра Станчева тоалети.

Сред поканените са известни бургаски дами, много от които са доверявали имиджа си на дизайнер Вяра Станчева – заместник областен управител Златина Дукова, народните представители Галина Милева и Диана Йорданова, заместник-кмет по европейски политики и околна среда на община Бургас Атанаска Николова,  директор „Дирекция – Образование и демографски въпроси,“ община Бургас Веселина Таралова, Началник на Отдел „Бюджет“ община Бургас Златина Караиванова, президента на „Перфект Груп“ Ружа Стойкова, нотариус Кремена Консулова, нотариус Любка Костадинова, доцент Мария Алексиева от Бургаски Свободен Университет и други.

На ревюто ще присъстват и три бъдещи абитуриентки, чиито тоалети за бала са безвъзмездно изработени от дизайнер Вяра Станчева.

 

Повече за дизайнер Вяра Станчева и La Foi:

Вече 15 години, дизайнер Вяра Станчева успешно прилага художественото си образование в творческия си път. За това време с любов, въображение и висок професионализъм е създала стотици оригинални бутикови облекла. Работила е много разнообразни стилове, винаги с най-добрите материали, основно италиански платове, коприни, шифони, тафти, оригинални дантели. За стила и е характерна изчистената елегантна линия, съобразена с фигурата и модните тенденции.  Сега тя преминава – към ново амплоа – официалните облекла и към ново име – La Foi („вяра“ на френски език).

Едноименният бутик приютява част от картините на арт галерия Богориди. В уютната обстановка спокойно можете да доверите своя имидж в ръцете на професионалисти, с вкус към само най-високото качество. Тук дамите ще открият или поръчат оригинални официални, абитуриентски и булчински тоалети, чиято изработка изисква много опит, професионализъм, въображение и търпение.

Господата също могат да намерят своя стил в La Foi. Специално за тях бутикът предлага облеклата на модна къща „Неделник“, Варна, която облича звезди от ранга на Георги Христов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук