18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Бургаски охранители опазиха футболна агитка

Бургаски охранители озаптиха футболната агитка на ЦСКА. „3С СОТ Бургас“ успя да попречи на 1100 разярени фенове на столичния отбор да провалят срещата с отбора на „Черноморец“.

След щателен преглед на влизащите фенове, багажа им и недопускане на територията на стадиона на фенове със забрана да посещават футболни срещи и на пиротехнически средства от всякакъв вид, през кордон от охранители привържениците на гостите бяха настанявани в техния сектор. Запалянковците непрекъснато отправяха провокации, заплахи и ругатни към отбора на „Черноморец“, съдиите и охранителите, осигуряващи реда на на територията на стадиона, твърдят от охранителната фирма.

Опитите за провокиране на силова реакция от страна на охранителите бяха ожесточени, използван беше психически и физически натиск, направен бе опит да бъде разрушена защитната стена на сектора за гости. Заплаха за реда беше и разполагането на част от агитката на ЦСКА в съседен сектор, не в защитения, определен за тях, поради големия брой фенове на гостите.

Въпреки неприличния език и провокативните действия на феновете на ЦСКА, служителите на „3С СОТ“, натоварени със сигурността на футболната среща, не допуснаха непрофесионални действия и проваляне на срещата.

Прецедент е охранители от частна фирма да осигуряват спокойствието на футболна среща с отбор гост с определено агресивна агитка.

За пореден път служителите от „3С СОТ Бургас“ ООД доказаха професионализма си и защитиха доброто име на фирмата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук