13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Бургаски полицайки първи в стрелба с пистолет

По безапелативен начин отборът на МВР – Бургас жени се класира на призовите първо и второ място на завършилия Републиканския преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР – зона Бургас, Сливен, Ямбол, „Гранична полиция” – Бургас. В състезанието се включиха общо 20 полицейски служители, завоювали привилегията да защитят областните си дирекции след тежки вътрешни съревнования.

В отбора на жените от ОДМВР – Бургас участваха : Калия Шопова – неколкократен победител по стрелба и майстор на спорта по спортна стрелба, Ирина Недкова от сектор „Човешки ресурси”, Мариана Благоева от сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция” и Веселина Иванова от Дома за временно настаняване на пълнолетни и заведението за отрезвяване. Индивидуално наградата при жените завоюва Калия Шопова, а на второ място беше класирана – Веселина Иванова.

В мъжкия отбор на бургаската дирекция участваха служители от Калин Соколов, Николай Петков, Митко Карайотов и Румен Коларов от сектор „Специализирани полицейски сили” към ОДМВР – Бургас, разпределени в два отбора – първият от тях в състав : Калин Соколов и Николай Петков се класира на четвърто място, а отбора на Митко Карайотов и Румен Коларов са на второ място в отборното класиране. Индивидуално трето място взе Николай Петков, която бе изпреварен от служители от „Гранична полиция” – Бургас / първо място/ и ОДМВР – Сливен / второ място/.

Спечелването на Републиканския преглед по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на МВР – зона Бургас, Сливен, Ямбол, дава възможност на спечелилите служители да защитят честта на ОДМВР – Бургас в предстоящия Републикански турнир по стрелба в Стара Загора, предвиден да стартира на 19.06.т.г.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук