12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Бургаското летище наема 700 души за сезона

Бургаското летище  взе участие в трудовата борса, организирана от Бюрото по труда в Бургас .  За настоящия сезон  бургаското летище близо открива 700 работни места, в допълнение към постоянния състав на аеропорта. Свободните позиции, за които дружеството набира в момента работници и служители и документи за кандидатстване са поместени и в сайта на летище Бургас  www.burgas-airport.bg в секцията „кариери”.

През миналата година летище Бургас осигури рекорден брой за дружеството работни места, като общия брой на служителите, сезонни и постоянни, достигна 1032.

През лятото летище Бургас е най-динамичното летище в страната. Очаква се и през тази година бургаското летище да обслужи повече от 2 милиона пристигащи и заминаващи пътници.

Междувременно, по линия на националната инициатива „Мениджър за един ден“, която е част от образователния проект Джуниър Ачийвмънт – България, Петко Василев – завършил Гимназия за чужди езици „Васил Левски”  гр.Бургас , а в момента студент в Икономическия университет във Варна, днес се включи в работата на летище Бургас наравно с експертите на аеропорта.  Участието на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД в програмата дава възможност на бъдещи мениджъри да влязат в ролята на ръководители в реална бизнес среда и участват активно в работния процес.

Тазгодишният участник се запозна с работата на летище Бургас, структура и проекти  за развитие.

Младият мениджър се срещна и разговаря със заместник-директора на летището Драгомир Георгиев и имаше възможност да проучи отблизо работата на различни отдели, както и да предложи решение на реален мениджърски казус.

Петко посети и Летищния координационен център – сърцето на аеропорта, където под ръководството на опитни професионалисти навлезе дълбоко в дебрите на авиацията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук