15.4 C
Бургас
четвъртък, май 16, 2024

„Бургас спортува с ГЕРБ” събира любителите на футбола

Поредното мащабно събитие организира ГЕРБ в Бургас на 17 май (неделя). Футболният турнир „Бургас спортува с ГЕРБ” ще се проведе символично в Деня на спорта и ще събере 22 отбора от цялата област. След двете успешни издания на „ГЕРБ фен купа – Бургас”, към събитието традиционно има голям интерес и се очакват оспорвани срещи. На терените в спортния комплекс в ж.к„Славейков” уменията си ще покажат любители-футболисти от Бургас, Царево, Несебър, Созопол, Карнобат, Камено, Ахтопол, Руен, Малко Търново.

Началото на спортния празник ще бъде дадено в 9.00 часа с мачове между Българово-Ветрен и Възраждане-Царево, а официалното откриване на надпреварата ще бъде от 11 часа. Общинските съветници ще се впуснат в поредната си футболна изява от 11.15 ч. През целия ден в спортния комплекс освен футбол, всички присъстващи ще могат да се забавляват с волейбол, тенис на маса, шах, да се включат в срещи по бридж белот, както и да се пробват в игрите за „Точен изстрел”.

Срещите ще се проведат на елиминационен принцип, a за  тяхното стриктно провеждане ще следят съдии. Най-добрите футболисти ще бъдат отличени от 17.15 часа, когато е обявена и церемонията по награждаване.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук