13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Бургас с мобилно приложение Visit Burgas

Атрактивната културна и спортна програма на Община Бургас, както и полезна информация за града, забележителностите и услугите, които могат да се ползват на територията на града вече са достъпни напълно безплатно за всички граждани и гости на града чрез мобилното приложение Visit Burgas.

Мобилната версия  e създадена по инициатива на Община Бургас от екипа на Студио Уеб.Бг.

Новият вид услуга може да се изтегли безплатно в три езикови версии: българска, руска и английска от AppStore на мобилният апарат.

Приложението е разчупено и новаторско, което улеснява потребителите с критерии за търсене, карта, филтриране, база данни с адреси и търсене по ключови думи.

Приложението съдържа и информация за събитията в града, атракционни, забележителности, хотели, заведения и снимки към тях.

Visit Burgas има описание на маршрут до всяка точка от града, за да се достигне до определено събитие.

Безплатното предложение за посетители и жители на Бургас, споделя информация в реално време и бърза навигация до най-важните обекти с информация за тях.

Функционалното приложение за всеки смартфон дава и допълнителна информация за прогнозата на времето.

Приложението се обновява в реално време. Предвижда се съвсем скоро да бъде качена информацията, за пунктовете за рент-а-байк , за синята зона. Мобилната версия ще бъде синхронизирана и с интегрираният градски транспорт.

Версията ще бъде качена  и на сайта на Община Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук