14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Бургас с нов онлайн културен пътеводител

От 1 септември Бургас има своя нов онлайн културен пътеводител. Създаването му е е финансирано с общински средства.

Проектът „Burgas Culture Guide“ е нова и единствена по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към културата и изкуството. Тя съчетава в себе си съвременна визия, функционалност и полезно съдържание.

1„Burgas Culture Guide“ е модерен пътеводител, насочен към стимулирането на по-широко гражданско участие в културния живот на града. Той има няколко основни сегмента.

В културната програма ежедневно се обновява онлайн календар и интерактивна градска карта, съдържащи пълна програма на културните и развлекателни събития и обекти в града и региона.

В сегмента на културните пространства се съдържа информация за тях и интерактивна карта с локации и актуална програма.

Сегментът „Култура за деца“ представлява единствената за града платформа за детски събития и инициативи в областта на културата, изкуството и образованието.

В частта за литература, визуални и изпълнителски изкуства, се представят акцентите в творчеството на съвременните български артисти.

Платформата е насочена към активните хора с желание за пълноценен културен и социален живот. Тя предоставя актуална информация за възможностите за семейно забавление в Бургас чрез култура и изкуство. Насочена е също към артисти на местно, национално и световно ниво, които да получат адекватна информация за културния живот и пространствата в града, подходящи за представяне на изкуството им.

 

Новата платформа „Burgas Culture Guide“ ще намерите на адрес: www.vijcultureguide.com

Още снимки

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук