14.9 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Бъдете внимателни ако купувате старо „Рено Лагуна“

В бургаската полиция е получено съобщение от 31-годишен мъж от с. Руен, за това че е бил измамен при сключване на сделка за покупка на автомобил. Той си уговорил среща с непознат, който продавал «Рено Лагуна».

При срещата руенецът предал на непознатия сумата от 1 500 лв., като на 08.01.т.г. около 12.00 ч. отишли до сградата на сектор «Пътна полиция». Непознатият заявил, че отива до тоалетна, като 31 годишния мъж отишъл да чака на гишетата за да извършат прехвърляне собствеността на колата.

След известен период от време, учуден от липсата на непознатия, отишъл на паркинга и констатирал, че автомобила и непознатия ги няма, след което алармирал полицейските служители за извършената измама. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието – това е 30 годишния С.Р. от Бургас, който направил пълни самопризнания. С.Р. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата по документиране случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук