12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Бъдете внимателни на пътя и днес има гъста мъгла

Гъста мъгла и днес затруднява трафика в Бургас и региона. Пътните настилки са мокри и хлъзгави. На места видимостта е намалена до 50 метра. Към момента движението е спокойно. Потокът от автомобили в областния център е по главните пътни артерии и възловите кръстовища. Натоварено остава движението на изхода на „Меден рудник“ и кръговото в к-с „Славейков“. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

През изминалото денонощие са били регистрирани няколко леки пътни инцидента. За щастие няма пострадали, съобщават от КАТ- пътна полиция. Униформените съветват да бъдем внимателни при шофирането в условия на мъгла. Задължително е автомобилите да са с изрядни светлини както и поставянето на обезопасителните колани.

Трафикът в областта е спокоен към този час на деня. Няма данни за затворени участъци. Движението по основните пътни отсечки е нормално. Слаб е и трафикът на АМ „Тракия“. Бъдете внимателни в района на карнобатското село Венец.

Температурите са положителни – от 3 до 4 градуса. Максималните стойности днес ще достигнат 9 – 10 градуса. Мъглата ще се разсее около обяд. Облачността ще остане разкъсана като ще се вплътни вечерта. По-късно са възможни и валежи от дъжд.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук