11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

„България без цензура“ представя пред бургазлии кандидат-депутатите си в сряда

Коалиция „България без цензура“ влиза в надпреварата за изборите в Бургас без излишен шум. Формацията, която на предстоящите парламентарни избори ще се яви под номер 13, ще представи своите кандидат-депутати в сряда, 10.09 от 19 ч. на лятна сцена „Охлюва“. Събитието е замислено семпло и стилно, изцяло насочено към личността на кандидатите. Водещ ще бъде известният бургаски актьор Юри Ангелов, а сред специалните гости се отличава почетният председател на коалиционния партньор „Гергьовден“- Любен Дилов-син.

България без цензура Водач на „България без цензура“ е добре известният на местна почва Стефан Кенов, който е и главен секретар на едноименната партия. Подредбата на кандидатите е на регионален принцип, като в листата са включени само доказани специалисти, добре известни на бургаската общественост. Основен критерий за подбор е станала именно експертността на кадрите, а не тяхната партийна принадлежност.

Само до преди дни от „България без цензура“ планираха тържествено откриване на предизборната кампания с богата програма и много изненади за бургазлии. Трагичните събития в областта в последните дни, обаче, доведоха до решението събитието да не се състои. „Абсурдно беше да се забавляваме, докато цялата област отдава своята почит към загиналите от пороите в Бургас в Деня на траур.“ категорични бяха тогава представители на коалицията. В специално съобщение те помолиха своите симпатизанти да покажат съпричастността си към пострадалите от водната стихия и да се включат активно в отстраняването на щетите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук