24.9 C
Бургас
петък, май 24, 2024

Български фирми за недвижими имоти стъпиха в Омск

В Конгресния експоцентър в гр. Омск, Русия се състоя юбилейния V Западно-сибирски форум за недвижими имоти, организиран от Руска гилдия на реалторите и Омски съюз на реалторите. В рамките на форума се проведе изложение на имоти, на което за първи път организирано бе представена и България.

Присъстваха над 200 делегати – представители на държавната и местната власт и правителството, всички големи банки, много фирми за недвижими имоти, представители от строителния и застрахователния сектор, както и представители на професионални и браншови организации от Москва, от големите градове на Сибир,Урал, и България.

Целта на форума бе да запознае посетителите с най-новите тенденции в бранша, подобряване на качеството на сключваните и сигурността на сключваните сделки, общественото, професионалното и социално значение на услугата на посредника.

Изложението бе фокусирано върху крайния клиент и целеше да помогне за решаване на редица въпроси, които възникват при закупуване на имот.

Участие като говорители и представители от българска страна в панелните дискусии по съпътстващата Форума конферентна част, взеха Иван Велков – председател на УС на НСНИ, Диана Иванова и Ирена Перфанова – членове на УС на НСНИ, както и представители на други фирми и членове на Сдружението.

В рамките на Форума, в тържествена обстановка бе подписан официален меморандум за партньорство и сътрудничество между НСНИ и Руската гилдия на реалторите в лицето на Иван Велков – Председател на НСНИ и Анна Лупашко – Президент на РГР. Меморандумът категорично заявява намеренията на двете страни за активно и ползотворно сътрудничество.

Българските представители бяха официални гости и на церемонията по връчването на регионалните професионални награди за най-добрите в бранша, която бе проведена вечерта на 19 октомври.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук