16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Бъчварова: Пазим Желязков в болницата, близките му се притесняват да не го убият

До леглото на Митьо Очите в болницата има полицай. Близките му се притесняват да не го убие някой. Ние правим каквото трябва. Това обяви вътрешният министър Румяна Бъчварова пред Нова телевизия. По групата на Митьо Очите се е работило отдавна, но е нямало повод да бъдат задържани. Само 4 дни преди случая в Слънчев бряг са задържани четирима в Бургас, по която службите също са работили. Цялата информация показва, че няма никакъв политически чадър, още повече, че в Бургас е екипът, който е работил по предишни задържания на Очите, каза още Бъчварова.

Припомняме, че след престрелката в Слънчев бряг бяха задържани 20 души. 19 от тях са освободени към днешната дата. За кървавото меле има само един с повдигнато обвинение.

След инцидента бяха организирани няколко полицейски акции в Бургас и Несебър. Служители на ДАНС и НАП започнаха дори проверки на луксозни автомобили и заведения в Слънчев бряг. Иззеха няколко комютъра с нелегален „Windows“ и касови апарати.

В началото на месеца в Бургас отново се проведе мащабна операция. Бяха задържани 16 души. Почти всички бяха освободени след 24 часа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук