21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Важно за поморийци: Вижте кога можете да се изследвате безплатно в „ЛИНА”

Безплатните изследвания ще се извършват пет дни на новия адрес на лабораторията – ул. „Македония” №23 (зад МБАЛ Поморие). Те включват пълна кръвна картина, кръвна захар и общ холестерол

 

„ЛИНА” открива новата си лаборатория в град Поморие с кампания за безплатни профилактични изследвания. Те включват пълна кръвна картина, кръвна захар и общ холестерол и ще се извършват в периода от 10-ти до 14-ти октомври 2016г. Важно за пациентите е да знаят, че не е необходимо предварително записване, единственото нужно е да отидат на място в лабораторията, която вече е на нов адрес – ул. „Македония” №23 (зад МБАЛ Поморие). Препоръчително е изследванията да се извършват сутрин на гладно. Резултатите излизат в рамките на работния ден и могат да бъдат проверени онлайн на www.lina-bg.com.

„Като жест към гражданите на Поморие решихме да открием новата си лаборатория с кампания за безплатни профилактични изследвания. Правим това, защото сме им благодарни, че ни се доверяват вече 17 години”, споделят от МДЛ „ЛИНА”.

Във филиала на ул. „Македония” №23 ще важат намаленията от месечните кампании на „ЛИНА”. Лабораторията е с работно време от понеделник до петък – от 07:00 до 18:00ч., като за удобство на гражданите ще е дежурна и в събота от 07:00 до 13:00ч.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук