14.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Валежите продължават

През нощта в повечето райони преваляванията ще спрат и на места облачността временно ще се разкъса и намалее. Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса. В четвъртък облачността ще е предимно значителна и на много места ще има превалявания от дъжд, около и след обяд за кратко интензивни и с гръмотевици. Ще духа до умерен, след пладне в Дунавската равнина временно и силен, северозападен вятър. Максималните температури ще са между 14 и 19 градуса.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април и още ще се понижава. Над планините облачността ще е значителна. На много места ще превали дъжд, над 1700 м – сняг. Валежите ще са придружени и с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 7 градуса, на 2000 м – около 1 градуса.

По Черноморието облачността ще е значителна. Ще има превалявания от дъжд, в отделни райони и ще прегърми. Ще духа до умерен вятър от югозапад-запад. Максималните температури ще са между 11 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 9-11 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук