11 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Валежите спират, но не и край морето

През нощта ще е облачно и дъждовно. Значителни ще са валежите в централните и източните райони. Утре от запад ще започне подобрение на времето – валежите ще спират, по-късно и облачността ще се разкъсва и намалява. В източната половина от страната все още ще вали, като на места валежите ще са значителни. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, в Източна България ще е умерен до силен. Максималните температури в повечето места ще са между 18 и 23 градуса.

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. На места валежите ще са интензивни и с гръмотевици. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Вълнението на морето ще е 2-4 бала. Максимални температури: 21-23 градуса, близки до температурата на морската вода.

Над планините ще бъде предимно облачно, на много места – с превалявания. Очакват се и гръмотевици. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17 градуса, на 2000 метра – около 11 градуса.

В неделя ще има променлива облачност, вече без валежи. Вятърът в Източна България ще отслабне. В понеделник ще се установи предимно слънчево време. Сутрин ще е хладно, но дневните температури ще се повишават и през втория ден максималните в повечето места ще са между 22 и 27 градуса.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук