13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Валери Симеонов забрани на НФСБ преференциалния вот

„Ще накараме кандидатите ни за общински съветници да подпишат декларации, че няма да използват преференциалния вот за предстоящите местни избори, защото за нас в този си вид-7%, той е вреден и дава шанс от него да се възползват хора с болни амбиции. Ако това стане, ще се приеме за неколегиалност от тяхна страна“. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов на пресконференция, на която беше представена листата на кандидатите за местния парламент и кандидатите за кметове на общини в Бургаска област.

IMG_9758По думите на Валери Симеонов в нея са включени достойни хора, патриоти, доказани професионалсти .” Хората в листата на НФСБ не са парашутисти и между тях няма да видите екзотични птици, като спасители на плажа кондукторки от автотранспорта, мутрафони, шефове на охранителни фирми и прочие, както се казваше- сволач. Всичко кандидати за общински съветници са съдарители за изграждането на храма „Св. Георги Пободоносец” в циганския квартал „Победа”. На вниманието на непредвидимия бургаски избирател представяме за листа от достойни личности, които могат да дават и които не са влезли в политиката, за да гребат с пълни шепи. Нека бургаския избирател предпочете дали ще даде подкрепата си на хората, които даряват или хората, които шмекеруват и вземат. Както винаги изборът ще бъде между Петьо Пандира и Александър Георгиев Коджакафалията”, заяви Симеонов. Лидерът на НФСБ представи листата до 10-то място : Водач на листата е Ангел Божидаров, на второ място е Георги Дражев, на трето е д-р Бойко Миразчийски, на четвърто Ивайло Вагенщайн, на пето Милен Ненчев, на шесто Делян Иванов, на седмо Мария Петрова, на осмо адв. Антон Стоянов, на девето Кеворк Дадурян, и на десето – Севдалина Пенева.

IMG_9754Във 11 общини НФСБ издига свои кандидати за кметове, а в Созопол и Приморско подкрепя досегашните кметове на ГЕРБ Панайот Рейзи и Димитър Германов. Ето и кандидатите за останалите общини:

Бургас -д-р Бойко Миразчийски

Камено – Иван Стоянов Кузманов.

Несебър – Александър Николов Александров

Поморие- Даниела Панайотова Радева

Айтос- Диян Георгиев Тодоров

Карнобат- Георги Желев Георгиев

Руен- Димитър Марков Марков

Царево- Дико Градев Диков

Сунгурларе- Мариан Иванов Чолаков

Малко Търново- Мильо Тодоров Бараков

Средец- Живко Минков Гърков

„Изключително сериозно подходихме към тези избори, показахме, че сме последователни, честни, борбени и след 25 октомври борбата продължава”, каза още Симеонов. Той допълни, че кандидатурите на НФСБ са на едни от най-достойните хора в техните общини. „Това е най-доброто, което ще предложим в Бургаска област, откъдето се възроди патриотичната идея за България.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук