16 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Вечер на „делфините“ събира баскет маниаци

Коледният дух ще завладее на 15 декември спортна зала „Бойчо Брънзов“. Тази неделя ръководство, треньори и бивши баскетболисти на БК „Делфин“ предизвикват в приятелски дуел своите наследници на терена- сборна формация от настоящи състезатели на клуба- младежи, юноши старша и кадети.

С тази нестандартна инициатива ръководството на БК „Делфин“ поздравява всички бургазлии с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. По покана на президента на клуба Евтим Банев специално от далечна Лапландия в Бургас ще пристигнат Дядо Коледа и Снежанка. Въпреки претоварения си график двамата се съгласиха да бъдат рефери на звездния мач. Естествено, те ще бъдат придружавани от своите верни помощници- джуджетата, които ще седнат на съдийската маса.

И щом в навечерието на големия християнски празник- Коледа, най-желаните гости от малки и големи са тук- бъдете сигурни, че подаръци ще има за всеки от сърце.
Индивидуални награди ще получат обявените за най-добър играч и реализатор в мача. Изненади ще има за прохождащите в баскетбола 8-9-годишни състезатели, които ще демонстрират какво са научили през годината. На полувремето награди ще има и за най-сръчните и най-бързите в щафетните игри. В списъка на Дядо Коледа е включен и нейно величество Публиката.

Предколедната „Вечер на делфините“ ще завърши с коктейл, на който състезатели и гости ще се повеселят.
Не забравяйте деня, часа и мястото на срещата! Тази неделя-15 декември, от 16.30 часа в спортна зала „Бойчо Брънзов“, веднага след края на регионалния турнир по баскетбол за 12-годишни момчета.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук