16.5 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Взриви се автобус с 25 човека / снимки/

Преди минути страшен взрив паникьоса хората в центъра на Враца, видя първо tribali.info. Автобус на транспортната фирма „Body-M Travel“ се запали на улица „Поп Сава Катрафилов“, зад църквата „Св. Николай Чудотворец“ на площад „Христо Ботев“. Само бързата реакция на шофьора Венелин Христов  спаси пътуващите в превозното средство 25 човека. Автобусът превозвал работници от завода за кабели в Мездра „SEBN“. взривен автобусВ един момент те усетили силна миризма на дим и шофьорът предположил, че нещо не е наред. Той веднага отбил от пътя на спирката зад църквата „Св. Николай“ и евакуирал хората. Секунди след като всички слезли от рейса се взривила задната лява гума и пожара се разразил със страшна сила. На мястото веднага пристигнал екип на областното управление за пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборците потушили пламъците за минути.

взрив автобус Патрулни автомобили с полицейски служители също са на мястото на инцидента и отцепват движението по натоварената централна врачанска улица. Въпреки бързата намеса на огнеборците, задната част на превозното средство е напълно изгоряла.

взрив автобусДвигателният отсег, багажното отделение и част от инвентара са погълнати от огнените езици. Най-вероятно причината за пожара е техническа неизправност. Tепърва предстои следствените органи да излязат с официално становище по случая. (снимки: Тодор Минчев, facebook)

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук