13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Взрив на автомобил изпочупи прозорците на училище в Поморие

Взрив от газова бутилка на автомобил изпочупи стъклата на гимназията по туризъм в Поморие и домовете наоколо. Вчера около 13.00 ч. в РПУ Поморие е  получено  съобщение за горящ лек автомобил, паркиран на ул. «Алеко Константинов» до дом № 9  в Поморие. Установено е, че автомобила – «Тойота корола», с хасковска регистрация, е ползван от 27 годишна жена от с. Тракиец, обл. Хасково. В следствие на пожара е избухнала бутилката на автомобилната газова уредба, като са нанесени материални щети по близкостоящите частни домове. Счупени са стъклата и на прозорците на ПГТ ,,Алеко Константинов» в Поморие.

 avtomobil-pojar-2.jpgПо данни на живеещите на улицата, автомобила е бил изоставен от около една година, като е бил със счупено предно ляво стъкло, предна броня и спаднали гуми. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на РПУ Поморие.

«Фолксваген голф-4»  с бургаска регистрация изгоря напълно на ул. «Ален мак» № 4 в к-с «Меден Рудник». От инцидента леко е засегнат паркиран в близост л.а. «Рено лагуна», с бургаска регистрация, собственост на 24 годишен бургазлия. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнебореци. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук