12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Виже как арестуваха Кристиян, който уби майка си и дядо си

Екип на bTV засне акцията, при която заподозреният за убийството на близките си Кристиян Гочев беше арестуван без да окаже съпротива.

За него още от вчера се появи информация, че е наркозависим и с психично заболяване

28-годишният мъж беше задържан в столичното село Лукорско, разположено недалеч от околовръстния път и от гориста местност. Гол, с множество драскотини по тялото и видимо неадекватен, той се разхождаше в градинка в центъра на селото преди да дойдат органите на реда.

Местни хора разказаха, че Гочев е поискал вода и цигара от тях. Разказал им, че е паднал в гората и затова е в този вид.

 

Младежът изглеждаше спокоен, като първият му въпрос към полицаите беше какво се е случило. От думите и поведението му стана ясно, че той не помни да е убивал майка си и дядо си.

Арестът на Кристиян Гочев
(Photo: bTV)

Според жители на Лукорско, Гочев е дошъл по реката откъм гористата местност. Вероятно там е прекарал поне последното денонощие.

В селото никой не го познава, но именно от Лукорско започна разплитането на пъзела на тежкото престъпление. Тук полицаи намират личната карта на младежа и, когато отиват на адреса му, намират телата на неговите близки.

Към момента не е ясно какво е вършил Кристиян Гочев през последните дни

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук