16 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Вижте изпепеленото заведение в Слънчев бряг, където беше прострелян Митьо Очите /видео/

Заведението „4You”  в Слънчев бряг, където миналото лято беше прострелян Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, беше запалено през изминалата нощ. Полицията работи по версията за умишлен палеж.

Огънят е лумнал малко преди 23.00 часа. Изгоряла е дървената конструкция, засегната е и фасадата на хотел, който се намира до него. Две пожарни са се борили с огъня. Няма пострадали. При първоначалният оглед на заведението не са открити  видими следи от запалителна течност, но това не изключва версията за умишлен палеж.

Предполага се, че ресторантът е залят обилно с коктейл от спирт и нафта. Пораженията вътре са много големи. Днес беше извършен нов оглед на мястото на инцидента. По непотвърдена информация камерите в близост до заведението са засекли двама души с качулки. Собствениците на обекти в близост до „4You’, са обезпокоени, че сезонът в Слънчев бряг пак започва с инциденти.

Стрелбата в заведението миналото лято стана на 8 юни в началото на сезона. При нея беше смъртоносно ранен Димитър Желязков и убит бодигарда му Александър. Последваха арести. Зад решетките бяха вкарани десет човека от групата на Божидар Георгиев- известен като Божо Кравата. В момента обаче зад решетките са само двама Тодор Славов и помориеца Георги Иванчев.

Според разследващите съвсем скоро делото за стрелбата, станала известно като стрелба за парко -нарко място трябва да влезе в специализирания съд.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук