12.1 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Вижте кои кметове издига и подкрепя АБВ в Бургас, сред тях и кандидати на ГЕРБ

АБВ издига и подкрепя кандидат-кметове в  9 общини в Бургаска област. Това съобщи областният координатор на партията Антон Коджабашев . За община Бургас кандидатурата е на доц. Камен Сейменлийски. Останалите: за Карнобат – Георги Димитров,  Васил Едрев  в община Айтос, в Поморие – Иван Алексиев, Приморско – Димитър Димитров, Илиян Янчев – Малко Търново, Средец – Ненчо Ненчев, Несебър – Георги Манолов, Камено – Стефан Бонев.

От партията категорично заявиха, че няма да подкрепят кандидидатите  на ГЕРБ в Царево– Георги Лапчев  и на БСП- Петко Арнаудов. Лидерът на АВБ Георги Първанов дори разказа как по време на тракийски събор в село Бродилово Петко Арнаудов забранил да се му се дава думата за приветствие, като заплаших хората, че ще останат без дърва.

Кандидатът за кмет на АВБ за Бургас доц. Камен Сейменлийски  е категоричен, че Бургас има нужда от промяна.  „Смятам, че ще спечеля на първи тур. В Бургас трябва да има промяна. Като вървя по бургаските улица виждам, че има нужда от промяна. Трите акцента в предизборната ми кампания са духовност, образование и индустрия.

37 ще са кандидатите на АБВ за общински съветници  като само двама от тях са над 50, всички останали са млади хора, обявиха от партията. Георги Първанов заяви, че очаква поне шестима от кандидат- кметовете  в област Бургас да отидат на балотаж.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук