20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Вижте купата на Шампионска лига в Бургас /галерия/

Най-престижното отличие в клубния футбол Купата на UEFA Champions League e днес в Бургас. Феновете на най-известния спорт в света ще имат възможността да видят на живо ценния трофей пред хотел „България“ днес до 18 ч. За запалянковците са предвидени снимки с трофея, интерактивни игри и шанс да разгледат богата колекция от сувенири на едни от най-големите футболни легенди. На 15 декември тя ще бъде Мол Галерия Бургас от 10:00 – 22:00;

 

 

Освен самия трофей, на гости в България идва и голяма колекция от аксесоари на UEFA Champions League – фланелки с автографи, екипи, бутонки, топки от финали и капитански ленти от звезди от калибъра на Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Хавиер Санети, Икер Касияс, Дейвид Бекъм и др.
Купата на UEFA Champions League започва своето приключение на 20 ноември в Прага, Чехия. След това маршрутът й продължава през Либерец, Пилзен и Търнава (Словакия). България спечели престижната роля да организира финала на европейската обиколка тази година, като на наша територия трофеят ще остане 10 дни.

 

Тази година за първи път за престижния трофей е построен специален атрактивен камион, който се разгръща в зрелищна конструкция с внушителните 200 кв. м.  Купата на UEFA Champions League постигна голям успех при последното си посещение в България през 2013 г. Тогава в рамките на обиколката тя премина през общо 13 различни европейски държави, пропътува 10 500 км, за да достигне до над 480 000 фенове и им даде изключителната възможност да направят над 116 000 снимки с емблематичния трофей.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук