21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Вижте новите попълнения на Нефтохимик /видео/

Отборът на Нефтохимик се събра днес на стадион „Лазур“, от където отпътува  директно на едноседмичен подготвителен лагер в Поморие с двама нови футболисти.

Христо Янев- старши треньор на „Нефтохимик” Тези днес, които ще се качат в автобуса са Ивайло Василев и Георги Вълчев със сигурност. Всички останали ,които ще бъдат с отбора просто е въпрос на време да бъдат официално на разположение на нас, за да може от тук нататък ни е да си правим нашите планове така както искаме.

Ивайло Василев е юноша на Левски, последно е бил вратар на Монтана, а полузащитникът Георги Вълчев идва от Локо Пловдив, но преди три сезона пак е играл за Нефтохимик.

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев не се нае да гарантира пред феновете на Нафтата, че отборът ще остане в А елитна група.

На лагера в Поморие  ще се наблегне на тежките бегови натоварвания. След лагерът в Поморие до 28 януари Нафтата ще се готви на местна почва, а след това тимът заминава на подготвителен лагер  в Алания (Турция), където ще остане до 9 февруари. Нефтохимик ще изиграе общо 5 контроли в предсезонната си подготовка. С Берое в Стара Загора, с Поморие, като и с отбора на  Тобол (Казакстан) и Пелистер (Македония) .

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук